KıbrısManşet

Rixol Marka Yüzü olarak Ziynet Sali’yi seçti

Kale Boya ve ÇBS markaları ile KKTC’nin yapı kimyasalları ve boya alanındaki en büyük üreticisi Onalt Group, temizlik ve kişisel bakım ürünleri kategorisindeki yeni markası Rixol’ün reklam kampanyasına Ziynet Sali ile start verdi

“Ziynet Sali Rixol ile buluşuyor”

Bu işbirliğiyle, ünlü Kıbrıslı ses sanatcısı Ziynet Sali, KKTC’den çıkan en büyük temizlik ve kişisel bakım markası olma hedefindeki Rixol ile buluşuyor.

1985 yılında KKTC’de üretime başlayan ve 35 yıllık tecrübesiyle boya ve yapı kimyasalları alanında pazar lideri olan, 250’nin üzerinde bayisi ve 300 ürün grubuyla KKTC’nin gururu Onalt Group, Kale Boya ve ÇBS’nin ardından Rixol markasıyla temizlik ve kişisel bakım alanında üretime başladı.

El ve cilt dezenfektanı, sıvı bulaşık deterjanı, antibakteriyel sıvı el sabun, sprey yüzey temizleyici ve yüzey dezenfektanı ile raflarda yerini alan Rixol, 2021’in ilk aylarında çamaşır deterjanı, yumuşatıcı ve kişisel bakım ürünleri grubu ile tüketicilerle buluşacak. Temizlik ürünleri kategorisinde öncelikle KKTC’ninn ve sonrasında Türkiye’nin önde gelen markaları arasına girmeyi hedefleyen Rixol, farklı temizlik ihtiyaçlarına sunduğu çözümleriyle öne çıkan ürün ailesini Ziynet Sali’nin kamera karşısına geçtiği yeni bir reklam kampanyasıyla tanıtacak.

Onalt: Kampanya sadece reklam filmiyle sınırlı kalmayacak

Kampanyada Rixol markalı ürünlerin, mutfaktan banyoya birçok alanda temizliği kolaylaştırırken profesyonel hijyen sağladığı eğlenceli bir dille anlatılıyor.

İlk etapta çekimine başlanacak 5 ana reklam ile Rixol markalı sıvı bulaşık deterjanı, sprey banyo yüzey temizleyici, sprey mutfak yüzey temizleyici, çok amaçlı yüzey temizleyici, antibakteriyel el sabununun zorlu kirler, yağ ve kirecin temizliğinde en büyük yardımcı olduğu vurgulanacak.

Rixol’ün reklam kampanyasının özellikleri hakkında bilgi veren Onalt Group CEO’su Halil Onalt, kampanyanın sadece reklam filmiyle sınırlı kalmayacağını, tüketiciye ulaşan tüm mecraları etkin bir şekilde kullanacaklarını belirtti.

Halil Onalt, temizlikte hijyene önem veren tüketicilerin beklentilerini gerçekleştirmeyi hedefleyerek yürütülen tüketici araştırmaları ile belirlenen özelliklerdeki ürün gamıyla Rixol’ün, kısa süre içinde KKTC ve Türkiye’de hijyen ve temizlik kategorisinde en çok bilinen marka haline geleceğini ifade etti. Kendi kategorisinin yıldız markası olmayı hedefleyen Rixol’ü temsil edecek isim olarak, lansman kampanyasını çok iyi taşıyabilecek, Kıbrıslıların sesi ve bestelerini ilgiyle ve gururla takip ettikleri Ziynet Sali’yi seçtiklerinin altını çizdi.

Ziynet Sali: Seçilmiş olmak beni çok heyecanlandırdı

Markanın, “tartışmasız, en iyisi” sloganıyla yola çıktığını lansman kampanyası ile duyuran Ziynet Sali: “Rixol tarafından reklam yüzü ve hijyen elçisi olarak seçilmiş olmak beni çok heyecanlandırdı.

İçinde olduğumuz bu zorlu koşullarda hijyen oldukça önemli. Bu anlamda Rixol ile aynı anlayışa sahibiz. Rixol, gücünü bilimsel araştırmalardan alan yenilikçi ürünleri ile herkese sağlık ve hijyen sunuyor” diyerek marka ile işbirliğini açıkladı.

Onalt Group’un otuz beş yıldır tüketicilere verdiği güvenin, Rixol markası için en büyük referans olduğunu belirten Ziynet Sali, Rixol markasının bir arada olmaktan gurur duyduğu bir marka olduğunu ifade ederken: “Rixol, tartışmasız, en iyisi” dedi.











Başa dön tuşu