KıbrısManşet

Arıklı: Sucuoğlu hükümet krizi yaratmaya çalışıyor

Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Faiz Sucuoğlu‘nun söylemlerine sert yanıt verdi

Arıklı: Kendi kabahatlerini örtbas etmeye çalışıyor

Özgür Gazete Genel Yayın Yönetmeni Pınar Barut‘a açıklamalarda bulunan Arıklı, Sucuoğlu’nun katıldığı televizyon programınında sarf ettiği sözleri üzüntü ile izlediğini belirtti.

Arıklı, “Sayın Sucuoğlu, YDP ve DP’nin, küçük bir manevrayla UBP’deki çatlağı ortaya çıkarmasından rahatsız olmuşa benziyor. Sucuoğlu kendi kabahatlerini örtbas etmeye çalışıyor” dedi.

“Hadsiz ifadelerini psikolojik durumuna veriyoruz”

Sucuoğlu’nun koalisyon ortaklarıyla UBP arasında hükümet krizi çıkarmaya çalıştığını öne süren Arıklı, “Sucuoglu seçim çalışmalarına, ortaklarıyla kavga ederek başladı. Sucuoğlu’nun ifadeleri hadsizce” dedi.

Arıklı, “Biz bu sözleri Sayın Sucuoğlu‘nun içinde bulunduğu psikolojik duruma veriyoruz . Tez zamanda bu psikolojiden kurtulmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Neler olmuştu?

Sucuoğlu geçtiğimiz günlerde gazeteci Damla Dabiş’in programına katılmış ve partilerinin önceki meclis başkan adayı Resmiye Canaltay’ın birinci tur oylamasında, hükümet ortakları DP ve YDP’nin, UBP’yi denemeye kalktıklarını öne sürmüştü.

Sucuoğlu ağır ifadelerle yüklendiği hükümet ortaklarıyla ilgili, “Siz kimsiniz?” ifadelerini kullanmıştı.

Özel Haber / Pınar Barut











Başa dön tuşu