DünyaManşet

Tatar: Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dilerim

Türkiye’de Bingöl’den Tatvan’a giderken düşen Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 9 asker için ülkemizden de taziye mesajları yayınlandı

Tatar: Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dilerim

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’de Bingöl’den Tatvan’a giderken düşen Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait askeri helikopterde şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı.

Tatar mesajında, 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını büyük ve derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek “Şahsım ve Kıbrıs Türk halkı adına yaralı askerlerimize acil şifalar dilerken, şehit düşen askerlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı dilerim.” dedi.

Üstel: Hepimizin başı sağ olsun

Sağlık Bakanı Ünal Üstel’de helikopter kazasında şehit olan 9 asker için yayımladığı başsağlığı mesajında Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin acısını paylaştıklarını  ve hayatını kaybeden Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim dedi. Üstel, “Şehitlik mertebesine ulaşanların ruhları şad olsun. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Evren: Hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralı 4 askerimize ise acil şifalar diliyorum

İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Bingöl’den kalktıktan sonra kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan askerler için yayımladığı taziye mesajında:“Bizleri yasa boğan bu elim kazada şehit olan 9 askerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı 4 askerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Sennaroğlu: Türk milletine de başsağlığı dilerim

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu”da “Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu dokuz kahraman gencimizin şehit düştüğünü ve dördünün ise yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Anavatan Türkiye’nin güvenlik ve  bekası için görev yaparken hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için Allahtan rahmet, aileleri ile Türk milletine de başsağlığı dilerim.”

Canaltay: Silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay‘da yayımladığı taziye mesajında, “Dokuz askerimizin şehit olduğunu, dört askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu talihsiz kazada yaralanan askerlerimize acil şifalar dilerken, şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine ve silah arkadaşlarına sabırlar dilerim. Türk milletinin başı sağolsun.” dedi.

 

 











Başa dön tuşu