KıbrısManşet

Manavoğlu: Adı hükümet olan yapının röntgeni dün ve bugün yine çekildi

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, hükümeti eleştirerek; “Adı hükümet olan yapının röntgeni dün ve bugün yine çekildi” dedi

Manavoğlu, hükümeti eleştirdi

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Manavoğlu, Adı hükümet olan yapının röntgeninin dün ve bugün yine çekildiğini, azınlık hükümetine giren bağımsız ama partili iki milletvekilinin kişisel menfaatleri için istekleri ve talepleri arşa çıktığını söyledi.

Manavoğlu, ” Bu yüzden yasama döneminin son günü, ülkenin sorunlarını çözmek ve ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için “elini taşın altına koyduklarını söyleyen” bu arkadaşların kişisel istekleri yüzünden meclis son gün kilitlenmiştir” dedi.

Manavoğlu, ülkenin sorunları ortadayken bu sıkıntılarla alakalı hükümetin çözüm üretmeye çalışması gerekirken, hükümetin içerisinde birileri kurultayı birileri de kendi bekâlarını planlamakla meşgul olduğunu söyledi.

Manavoğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

Adı hükümet olan yapının röntgeni dün ve bugün yine çekildi. Azınlık hükümetine giren bağımsız ama partili iki milletvekilinin kişisel menfaatleri için istekleri ve talepleri arşa çıkmıştır.

Bu yüzden yasama döneminin son günü, ülkenin sorunlarını çözmek ve ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için “elini taşın altına koyduklarını söyleyen” bu arkadaşların kişisel istekleri yüzünden meclis son gün kilitlenmiştir.

Ülkenin sorunları ortadayken bu sıkıntılarla alakalı hükümetin çözüm üretmeye çalışması gerekirken, hükümet içerisinde birileri kurultayı birileri de kendi bekâlarını planlamakla meşgul!
#hükümetfail











Başa dön tuşu