KıbrısManşet

Dünyanın önde gelen profesyonelleri jüri üyeliğine davet ediliyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Banu Tevfikler, “Grand Prix Du Design” uluslararası tasarım ödüllerinde İç Mimarlık ve Tasarım alanında jüri üyesi olmak üzere Kanada‘ya davet edildi

Ödüller Haziran 2022’de sahiplerini bulacak.

Yapılaşmış çevre ve yaşam kalitesine katkı koyan mimarlık, iç mimarlık, yapı, emlak, endüstri ürünleri ve ürün tasarımı, görsel iletişim ve marka tasarımı, sanat, fotoğraf, kentsel tasarım, peyzaj mimarisi gibi tasarım alanlarında 2006 yılından beri ödüller veren “Grand Prix Du Design”, tasarımda mükemmelliğin takdir ve teşvik edilmesini artıran ödüller, kazananlarına da uluslararası tanınırlık ve görünürlük imkan sağlıyor.

Jürinin farklı kategorilerde yapacağı değerlendirmeler sonucunda altın, gümüş ve bronz ödüller Haziran 2022’de sahiplerini bulacak.

Dünyanın önde gelen profesyonelleri jüri üyeliğine davet ediliyor

Merkezi Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı Montreal kentinde bulunan ve her yıl düzenlenen yarışmaya dünyanın önde gelen tasarım akademisyenleri ile tasarım ve medya profesyonelleri jüri üyesi olarak davet ediliyor.

Jüri üyeleri ayrıca, tasarım alanında söz sahibi bir dergi olan Interıeurs‘da, bağlı bulundukları kurumları ile birlikte önemli bir görünürlük elde ediyor.

Dünyadan sadece 50 kişiden oluşan jüri üyeleri, Montreal’de düzenlenecek olan ve ödüllerin dağıtılacağı gala töreninde de yer almak üzere davet edildi.











Başa dön tuşu